Poštovani krajnji kupci toplinske energije!

Sukladno povoljnim vremenskim prognozama ovim putem Vas obavještavamo da će Tehnostan d.o.o. prestati s isporukom toplinske energije za grijanje za ogrjevnu sezonu 2023/2024 od ponedjeljka 29. travnja 2024. godine, te će nastaviti samo sa isporukom toplinske energije za zagrijavanje potrošne tople vode.

U slučaju iznenadnog ozbiljnijeg zahladnjenja, Tehnostan d.o.o. će ponovo pokrenuti isporuku toplinske energije za grijanje, a najdalje do 15.svibnja., kada po "Općim uvjetima za isporuku toplinske energije" i službeno prestaje ogrjevna sezona, pa stoga do tog datuma neće biti moguće izvoditi radove na unutarnjim instalacijama zgrade koji zahtijevaju ispuštanje pogonske vode iz toplinskog sustava. Napominjemo da ovlašteni predstavnik suvlasnika pojedine zgrade može pisanim putem zatražiti da se nastavi daljnja isporuka toplinske energije za grijanje, a isto tako, pisanim putem je dužan obavijestiti Tehnostan d.o.o. o prestanku potrebe za toplinskom energijom, ali najduže do 15. svibnja kada i službeno prestaje ogrjevna sezona.

Svi stanari koji imaju potrebu izvoditi radove na instalaciji grijanja unutar stana, a koji zahtijevaju pražnjenje cijele zgrade, iste trebaju planirati u razdoblju od 01. - 31. srpnja, jer će se pražnjenje instalacije grijanja u zgradi vršiti isključivo u navedenom razdoblju bez naknade  UZ OBAVEZNU PRETHODNU PRIJAVU PUTEM maila tehnostan@tehnostan-vukovar.hr ili putem web kontakt obrasca na našim stranicama.

Svi radovi na instalacijama grijanja trebaju se obaviti izvan sezone grijanja u vremenskom razdoblju od 15. svibnja do 15. rujna i moraju biti završeni prije početka iduće sezone grijanja 2024/2025.