Obavještavamo sve naše krajnje kupce da će isporuka toplinske energije započeti u jutarnjim satima u četvrtak 03.listopada 2019. Na temelju odredbi Općih uvjeta i podataka praćenja prognoze vremena i dnevnih temperatura zraka u Vukovaru, energetski subjekt za proizvodnju i distribuciju i opskrbu toplinskom energijom Tehnostan d.o.o. donio je odluku o početku isporuke toplinske energije u sezoni grijanja 2019/2020.

Tehnostan je i ove godine izvan sezone grijanja obavio redovne remonte toplinskih postrojenja, te je pripremio toplinski sustav za predstojeću ogrjevnu sezonu. Sa zadovoljstvom ističemo da tijekom trajanja radova na toplinskom sustavu nije bilo zastoja u isporuci toplinske energije za zagrijavanje potrošne tople vode.

Podsjećamo krajnje kupce toplinske energije da su svi popravci i radovi na unutrašnjim instalacijama grijanja trebali biti završeni, te ih molimo, ukoliko još nisu dovršili započete radove, da ih što prije završe radi nesmetane i kvalitetne opskrbe toplinskom energijom svih krajnjih kupaca.

Apeliramo na sve potrošače da racionalno koriste toplinsku energiju u skladu sa vlastitim potrebama i mogućnostima. Također molimo potrošače koji imaju određenih dugovanja za isporučenu toplinsku energiju da iste što prije podmire kako bismo osigurali sve uvjete za sigurnu opskrbu svih potrošača u ovoj sezoni grijanja.