Obavještavamo sve naše krajnje kupce da će isporuka toplinske energije započeti u jutarnjim satima u četvrtak, 20.listopada 2022. Na temelju odredbi Općih uvjeta za isporuku toplinske energije i podataka praćenja prognoze vremena i dnevnih temperatura zraka u Vukovaru, energetski subjekt za proizvodnju i distribuciju i opskrbu toplinskom energijom Tehnostan d.o.o. donio je odluku o početku isporuke toplinske energije u sezoni grijanja 2022/2023.

Ogrjevna sezona 2022./2023. završit će najkasnije 15. svibnja 2023. godine, a odluka o točnom terminu isključivanja grijanja donijet će se ovisno o vremenskim uvjetima.

Tehnostan je i ove godine izvan sezone grijanja obavio redovne remonte toplinskih postrojenja i potrebne sanacije toplovoda i pripremio je toplinski sustav za predstojeću ogrjevnu sezonu. Tijekom trajanja remontnih radova na toplovodima nije bilo zastoja u isporuci toplinske energije za zagrijavanje potrošne tople vode.

Podsjećamo krajnje kupce toplinske energije da su svi popravci i radovi na unutrašnjim instalacijama grijanja zgrada trebali biti završeni.

Apeliramo na sve potrošače da racionalno koriste toplinsku energiju u skladu sa vlastitim potrebama i mogućnostima. Također molimo potrošače koji imaju određenih dugovanja za isporučenu toplinsku energiju da iste što prije podmire kako bismo osigurali sve uvjete za sigurnu opskrbu svih potrošača u ovoj sezoni grijanja.