Novosti

Kategorije

Obavijest o početku nove dimnjačarske sezone

Poštovani korisnici,
Obavještavamo Vas kako je 15. rujna počela dimnjačarska sezona te da ista traje do 15. svibnja. Svi objekti na području koje pokriva naša dimnjačarska služba ( Sotin, Vukovar, Lipovača ), a na kojima se koriste dimnjaci obilaze se i redovito čiste u rokovima predviđenim Odlukom o radu dimnjačarske službe grada Vukovara i to:

  • kruto - 3 puta u sezoni
  • tekuće - 3 puta u sezoni
  • plin - 1 put u sezoni

Ukoliko ne budete kod kuće u trenutku dolaska dimnjačara isti će Vam ostaviti obavijest o dolasku te Vas pozivamo da se na istu odazovete. Pozivom na broj telefona 032/450-300 možete ostaviti svoje podatke te će Vas dimnjačar kontaktirati i sa Vama dogovoriti termin, unutar radnog vremena sa strankama koje je od 7,30h do 14,00h, za čišćenje koji će Vam odgovarati. Na isti broj telefona možete se obratiti i za upite i savjete vezane za našu djelatnost.

Sa ponosom ističemo kako u proteklih deset godina, od kada dimnjačarske usluge na području grada Vukovara vrši Tehnostan d.o.o., nije bilo ozlijeđenih osoba i materijalne štete kojima bi uzrok bio vezan za djelokrug našeg posla. Kako bi taj pozitivni niz nastavili radujemo se daljnjoj suradnji sa građanima grada Vukovara.

Sa štovanjem
Goran Bendra

Kontakti: