Poštovani krajnji kupci toplinske energije!

Sukladno povoljnim vremenskim prognozama ovim putem Vas obavještavamo da će Tehnostan d.o.o. prestati s isporukom toplinske energije za grijanje za ogrjevnu sezonu 2021/2022 od utorka 26. travnja 2022. godine, te će nastaviti samo sa isporukom toplinske energije za zagrijavanje potrošne tople vode.

U slučaju iznenadnog ozbiljnijeg zahladnjenja, Tehnostan d.o.o. će ponovo pokrenuti isporuku toplinske energije za grijanje, a najdalje do 15.svibnja., kada po "Općim uvjetima za isporuku toplinske energije" i službeno prestaje ogrjevna sezona, pa stoga do tog datuma neće biti moguće izvoditi radove na unutarnjim instalacijama zgrade koji zahtijevaju ispuštanje pogonske vode iz toplinskog sustava.

Ovlašteni predstavnik suvlasnika pojedine zgrade može pisanim putem zatražiti da se nastavi daljnja isporuka toplinske energije za grijanje, a isto tako, pisanim putem je dužan obavijestiti Tehnostan d.o.o. o prestanku potrebe za toplinskom energijom, ali najduže do 15. svibnja.

Radi planiranja radova tijekom remontnih radova, podsjećamo predstavnike suvlasnika da dostave popis potrebnih radova na unutarnjim instalacijama grijanja i potrošne tople vode unutar stana ili poslovnog prostora u Tehnostan d.o.o., kod kojih je obvezno ispuštati pogonsku vodu. Ispuštanje pogonske vode vrše isključivo djelatnici Tehnostan d.o.o. na pisani zahtjev upravitelja.

Svi radovi na instalacijama trebaju se obaviti izvan sezone grijanja u vremenskom razdoblju od 15. svibnja do 15. rujna i moraju biti završeni prije početka iduće sezone grijanja 2022/2023.