Novosti

Kategorije

Ogrjevna sezona 2012/2013

Tehnostan je i ove godine izvan sezone grijanja obavio redovne remonte toplinskih postrojenja, te je pripremio toplinski sustav za predstojeću ogrjevnu sezonu. Sa zadovoljstvom ističemo da tijekom trajanja radova na toplinskom sustavu nije bilo zastoja u isporuci toplinske energije za zagrijavanje potrošne tople vode.

Podsjećamo kupce toplinske energije da su svi popravci i radovi na unutrašnjim instalacijama grijanja trebali biti završeni do 15. rujna, te ih molimo, ukoliko još nisu dovršili započete radove, da ih što prije završe radi nesmetane i kvalitetne opskrbe toplinskom energijom svih kupaca.

Pozivamo ovlaštene predstavnike suvlasnika/stanara da još jednom provjere ispravnost i pogonsku spremnost svih zajedničkih i unutarnjih instalacija centralnog grijanja radi uredne isporuke toplinske energije u ovoj ogrjevnoj sezoni.

Prema Općim uvjetima za opskrbu toplinskom energijom (Narodne novine 129/06) ogrjevna sezona započinje razdobljem spremnosti za grijanje, tj. najranije od 15. rujna, a traje najkasnije do 15. svibnja naredne godine.

Distributer toplinske energije Tehnostan d.o.o. započeti će s isporukom toplinske energije u ogrjevnoj sezoni nakon 15.rujna na temelju Odluke o početku isporuke toplinske energije svim kupcima toplinske energije, a u skladu sa vremenskom prognozom i temperaturama zraka kada se za to ostvare vremenski uvjeti.

Kontakti

S poštovanjem,
Tehnostan d.o.o. Vukovar