BajaderaDana 16. prosinca 2015. godine održan je „ploveći“ sastanak dimnjačara Slavonije i Baranje popraćen ugodnim druženjem članova i sponzora udruge prilikom kojega su se analizirali rezultati poslovanja u protekloj godini te se polako slagali ciljevi za nadolazeću.

Čast domaćinstva prvog blagdanskog druženja, uz svesrdnu pomoć sponzora udruge, pripala je vukovarskoj tvrtci Tehnostan d.o.o. odnosno njenom dimnjačarskom odjelu koji je jedan od osnivača Hrvatske stručne dimnjačarske udruge Slavonije i Baranje.

Waterbus Bajadera

U prekrasnom ambijentu waterbusa Bajadera uz plovidbu po lijepom plavom Dunavu, komentirali su se stari problemi isto kao i nove tehnologije kako u području ložišne tehnologije tako i u području razvoja novih alata i uređaja koje dimnjačari koriste prilikom svakodnevnog rada. Tako je tvrtka BELMET 97 d.o.o. predstavila novine u području mjernih uređaja za grijanje, hlađenje, ventilaciju i klimatizaciju.

U duhu božićnih blagdana a opet uz pomoć sponzora udruge, u Hrvatskom domu Vukovar organizirali smo prikazivanje humoristične predstave „Dimnjačar“ u izvedbi Ljubomira Kerekeša. Tako je ovo ugodno druženje završeno uz dozu smijeha i obećanje da će u 2016. godini netko od članova pokušati nadmašiti ovogodišnju organizaciju.

Kerekeš - Dimnjačar